DRENTHE - In Drenthe wonen veel Doortrappers. Enthousiaste Drenten die fit en veilig willen blijven fietsen tot hun 100ste en daarom op eigen initiatief regelmatig op de fiets stappen. Dat is natuurlijk hartstikke goed; deze Doortrappers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Daarom is Doortrappen Drenthe op zoek naar de Beste Doortrapper van Drenthe. Wie verdient volgens jou deze titel?


Wie nomineer jij?

Misschien die ene buurvrouw die zelf een fietsclubje heeft opgericht? Of die fanatieke opa die voor elke voetbalwedstrijd van zijn kleinzoon op de pedalen stapt? Wellicht heb jij zelf wel een mooi fietsverhaal waarvoor jij de titel verdient! Geef het vóór 22 september 2023 door via doortrappen@drenthe.nl. Omschrijf wie volgens jou de Beste Doortrapper van Drenthe is en waarom en wie weet wint hij of zij de Beste Doortrapper van Drenthe bokaal!

Een paar spelregels

Je mag iedereen nomineren voor de Beste Doortrapper van Drenthe, zolang diegene aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Hij of zij is inwoner van de provincie Drenthe

  • Hij of zij is minimaal 65 jaar oud

  • Hij of zij fietst regelmatig

Doortrappen Drenthe

De Beste Doortrapper van Drenthe is onderdeel van het programma Doortrappen in Drenthe. Doortrappen Drenthe helpt en stimuleert je om zo lang en veilig mogelijk te blijven fietsen. Het programma van Doortrappen Drenthe bestaat uit verschillende leuke en leerzame (fiets)activiteiten, die op lokaal niveau worden aangeboden in samenwerking met Drentse gemeenten. Zo blijf je fietsen tot je 100ste! Kijk voor meer informatie op www.doortrappendrenthe.nl