RODEN - De Nieuw Roden GGD test locaties al gevonden? Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om je te laten testen in de omgeving. De GGD heeft verschillende teststraten ingericht om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd te kunnen testen. Dit moet er uiteindelijk ook voor zorgen dat er minder besmettingen plaats gaan vinden. Iedereen met een positieve test moet immers in quarantaine. Maar nog niet iedereen weet hoe de teststraten gevonden kunnen worden en hoe je er terecht kunt. Onderstaande informatie moet daarbij helpen.

De Nieuw Roden GGD test locaties altijd dichtbij
De Nieuw Roden GGD test locaties zijn altijd in de omgeving van jouw woonadres. Je hoeft hiervoor niet lang te reizen. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen met jouw DigiD. Zo wordt er namelijk vanzelf een testlocatie aan jouw adres gekoppeld. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor de dichtstbijzijnde locatie om lange afstanden te kunnen voorkomen. Wanneer hier echt geen plek meer is, kan er eventueel een afspraak gemaakt worden bij een testlocatie die ook nog dichtbij genoeg ligt, maar wel iets verder rijden is. De adressen van de locaties staan er ook gelijk bij vermeld, waardoor je niet meer hoeft te zoeken.

De adresgegevens worden aangeven

De Nieuw Roden GGD test locaties zijn echter wel op locaties gelegd waar geen officieel adres is. Jouw GPS zal het daarom niet snel gaan vinden. De GGD laat daarom altijd weten wat het alternatieve adres is dat ingevoerd kan worden bij de navigatie, zodat je niet gaat verdwalen. Ook staan er verschillende borden langs de kant van de weg die de route naar de teststraat aangeven. Al met al is het helemaal niet lastig meer om bij de teststraat uit te komen. Maar zorg dan wel dat je de bevestigingsmail bij de hand hebt. Deze heb je namelijk nodig om je aan te melden op de locatie.

Alle richtlijnen en instructies in de gaten houden

Alle Nieuw Roden GGD test locaties kennen bepaalde richtlijnen. Het is goed om deze te allen tijde op te volgen. Ook deze staan vermeld in de bevestigingsmail en kun je nogmaals nalezen op de website van de GGD. Tevens gelden de standaard richtlijnen vanuit de overheid. Volg dan ook nog de instructies op die worden gegeven vanuit de medewerkers van de GGD op de locatie zelf. Zo zal de doorstroom altijd goed gaan verlopen.