GRONINGEN - FC Groningen staat weer in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie nadat het tegen VVV-Venlo de derde zege op rij wist te boeken.

Michail Kosidis zette de Noord-Limburgers al vroeg op voorsprong. De thuisploeg stormde, kreeg ook echt wel kansen, maar ging desondanks op achterstand de rust in. Het duurde tot diep in de tweede helft voordat er orde op zaken werd gesteld.

De kansen waren er dus wel geweest, en uit een vrije trap van Laros Duarte was het twintig minuten voor tijd eindelijk raak. FC Groningen wilde nu meer, en daar hoefde het niet lang op te wachten. Enkele minuten na de gelijkmaker zette Jorg Schreuders zijn ploeg op het winnende spoor. VVV vocht er nog wel voor, maar kon de pret in de Euroborg niet meer drukken: het bleef 2-1.