NEDERLAND - Van de openingsdans tot de taart en de fotograaf; er komt veel kijken bij het regelen van een bruiloft. Soms heb je er een hele dagtaak bij, dit terwijl je huidige leven al druk genoeg is. Toch wil je dat alles in de puntjes is geregeld. Maar hoe doe je dit? Waar begin je? Bij WeddingFair helpen ze je graag.

WeddingFair is een organisatie die alle juiste mensen kent die jou kunnen helpen om je bruiloft onvergetelijk te maken. Of je je ceremonie nu klein en eenvoudig wil houden of toch liever gaat voor een uitgebreid feest met alles er op en er aan.

Op Pinterest staan natuurlijk veel leuke plaatjes waar je inspiratie kunt opdoen als het gaat om je bruiloft plannen. Maar niets is zo leuk natuurlijk om in het echt te beleven hoe het er aan toe gaat. Vaak zie je op internet door de bomen het bos niet meer en door middel van een compacte beurs krijg je toch veel inspiratie die je online misschien over het hoofd zou hebben gezien. Ook is de beurs persoonlijk en krijg je goede adviezen van trouwspecialisten.

Bij de beurs krijg je ook een tasje met daarin een overzicht van alle standhouders en een ‘Bride to be wedding planner’ met meer dan 200 pagina’s waarin je stap voor stap word geholpen bij het plannen van jouw bruiloft.

Op de website van WeddingFair vind je een overzicht met de locaties en data van de beurzen door heel Nederland.