NEDERLAND - Hou je van een rustig interieur, maar wil je toch een statement piece waar je écht indruk mee kan maken? Dan zijn er verschillende opties. Een optie waar je waarschijnlijk niet meteen aan denkt is het vernieuwen van je trap. Want ook je trap kan dé eyecatcher in je interieur zijn. Ben je er nog niet helemaal uit? Wij geven je graag wat inspiratie!

Less is more

In een rustig interieur zijn de kleuren, materialen en items allemaal op elkaar afgestemd. Maar toch kun je hier je eigen draai aan geven. Door één opvallend accessoire, zoals bijvoorbeeld een kleurrijke plant of schilderij, toe te voegen geef je je interieur net dat beetje extra. Of kies voor behang op een (stuk) muur. Zo breng je op een speelse manier wat ‘onrust’ in je interieur, zonder de rust helemaal te verstoren. Belangrijk om te onthouden is dat je het beste kunt kiezen voor één statement, want: less is more!

Je trap als eyecatcher

Wanneer de trap aan vernieuwing toe is wordt er vaak gekozen voor een subtiele trapbekleding die naadloos aansluit op de rest van het interieur. Dat is een logische, veilige keuze die perfect is in een rustig interieur. Toch kan je trap juist dé eyecatcher zijn die jouw woning nodig heeft! Zeker als je trap in de woonkamer staat en dus continu zichtbaar is. Door de vele mogelijkheden van een traprenovatie kun je tegenwoordig je trap precies zo maken als jij wil. Denk bijvoorbeeld eens aan contrasterende stootborden en traptreden, zoals witte stootborden bij een donker decor, of juist donkere stootborden bij een lichter decor.

Ben jij er klaar voor om eens uit je comfortzone te stappen en van je trap een eyecatcher te maken? Neem dan eens contact op met Upstairs Traprenovatie voor de mogelijkheden!