RODEN - Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Doe met je gezin mee aan Junior Energiecoach: een spel met leerzame uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties. Zo ontdek je waar jullie energie kunnen besparen. Wedden dat ook jij straks zegt: ‘Met energie kun je lachen!’ Meld je aan voor 4 oktober.

Met een tv-held op lampenjacht en stekkerexpeditie
TV-held Varkentje Rund gaat in de rol van Junior Energiecoach met jouw gezin op ontdekkingsreis. 5 weken lang, 15-30 minuten per week. Elke week een nieuw filmpje, met een nieuwe challenge. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie?

Gratis meedoen
Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. In Noordenveld kunnen 50 gezinnen meedoen. Het leuke is: deelname is gratis! Het spel start op 8 oktober.

Aanmelden, of meer informatie?

Inschrijven kan van 23 augustus tot en met 3 oktober. Dit kan via www.juniorenergiecoach.nl. Wees er op tijd bij en schrijf je in. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee; wij doen mee!Meld je aan vóór 4 oktober! Gezinnen besparen energie én geld met Junior Energiecoach: een superleuk spel!

Meer weten?
Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.