ZUIDHORN - Peggy van Vliet (53) uit Zuidhorn wordt de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Noordenveld. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college en als algemeen directeur eindverantwoordelijke voor de ambtelijke organisatie.

Op dit moment is Van Vliet nog lobbycoördinator bij de provincie Overijssel en stuurt zij een team aan van lobbyisten in Düsseldorf, Brussel en Den Haag. Zij deed eerder ervaring op als (interim)manager in diverse gemeenten, waaronder als afdelingshoofd en programmamanager in de gemeente Oss.

24 sollicitanten reageerden op de vacature in Noordenveld

De selectiecommissie ziet in Van Vliet de leidinggevende die warm, stevig en consistent stuurt op de koers voor Noordenveld met plezier en aandacht voor elkaar. Met bestuur, management en medewerkers binnen de organisatie zal op constructieve manier worden samengewerkt aan een stabiele organisatie. Het college van Noordenveld ziet met vertrouwen de samenwerking met Peggy van Vliet tegemoet. Op 15 augustus 2022 start zij haar werkzaamheden.