RODEN - Doortrappen Drenthe helpt om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Door te fietsen blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met anderen. Doortrappen Drenthe bestaat uit verschillende fietsactiviteiten in de buurt waar u gratis aan mee kunt doen.


Tijdens de start van Doortrappen, op 10 april, wordt groots uitgepakt. Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Noordenveld, Welzijn in Noordenveld (WiN) en de provincie Drenthe. De presentatie is in handen van sportverslaggever Herbert Dijkstra. Iedere inwoner van Noordenveld mag hierbij aanwezig zijn. Meld u aan!

Programma

  • Het programma start om 10.00 uur met koffie en thee in Theater De Winsinghhof, Brink 10 in Roden.
  • Om 10.30 uur openen gedeputeerde Henk Jumelet van de provincie Drenthe en wethouder Robert Meijer van gemeente Noordenveld de dag. Daarna volgen presentaties over fietsveiligheid van Artsen voor Fietsen en Herbert Dijkstra.
  • Voor alle aanwezigen volgt om 12.00 uur een lunch
  • Voor degenen die graag willen deelnemen start om 13.00 uur een ontspannende fietstocht door de omgeving.

Tijdens de dag zijn de fietsreparatiekar van de Drentse fietsforensen en de Fietsvitaalkar van Veilig Verkeer Nederland (VVN) zijn aanwezig.

Dag van de fietshelm

Deze dag valt samen met de derde Nationale dag van de fietshelm. De provincie Drenthe biedt inwoners van Noordenveld van 65 jaar en ouder de kans om gebruik te maken van een exclusieve fietshelmkortingsactie van 25 euro.

Deelnemen?

Datum: woensdag 10 april
Tijd: inloop vanaf 10.00 uur, start programma om 10.30 uur
Locatie: Theater De Winsinghhof, Brink 10, Roden
Deelname is gratis en alleen voor inwoners van de gemeente Noordenveld.

Aanmelden

Wie wil deelnemen neemt contact op met Welzijn in Noordenveld (WiN), bij voorkeur telefonisch via 050 317 6500 of per e-mail service@stwin.nl. Vergeet niet uw naam, leeftijd, telefoonnummer, woonadres te vermelden en of u wilt deelnemen aan de lunch en/of de fietstocht. Aanmelden kan tot 5 april. Vol is vol.

Meer informatie over Doortrappen? Bekijk dan de website van Doortrappen: www.doortrappen.nl.